CHOCOLATE MOIST CUP CAKE IN 15 MIN. | WITHOUT EGG, OVEN & MAIDA | EASY LOCKDOWN CAKE RECIPE | N'Oven

Votre vidéo commence dans 20
Passer (5)
ebook offerts

Merci ! Partagez avec vos amis !

Vous avez aimé cette vidéo, merci de votre vote !

Ajoutées by admin
101 Vues
#ChocolateCake #LockDownRecipe #CupCake
INGREDIENTS & PROCESS:
¼ CUP YOGURT
¾ CUP POWDER SUGAR
¼ CUP OIL
MIX
1 CUP WHOLE WHEAT FLOUR
3 TBSP COCOA
1 TSP BAKING POWDER
½ TSP BAKING SODA
½ CUP MILK (MIX GRADUALLY)
BRUSH OIL IN TEA CUP
POUR ¼ CUP BATTER FOR EACH
PLACE A CURRY PAN ON STOVE (MED. LOW FLAME)
PLACE A WIRE STAND INSIDE
PRE-HEAT FOR 5-7 MIN.
PLACE A TRAY
PLACE THE CUP INSIDE
COOK FOR 15-20 MIN. IN MED. LOW FLAME
CAKE IS READY, COOL COMPLETELY
CHOCOLATE SAUCE
CHOCOLATE CHIPS ON TOP

Visit My Official Website:
https://www.novenfoods.com

Subscribe My YouTube channel for Recipe Videos:
https://www.youtube.com/NOvenCakeCookies

Like My FB Page for update info:
https://www.facebook.com/NOvenCakeCookies/

Follow Us on Twitter:
https://twitter.com/nahidaoven

We Are on Pinterest also:
https://www.pinterest.com/nahidaoven/

© N'Oven®
Catégories
E commerce Divers

Ajouter un commentaire

Connectez-vous ou inscrivez-vous pour poster un commentaire.

Commentaires

Soyez le premier à commenter cette vidéo.